Pasta med tomat & basilika

Igår när jag kom hem hade Sebastian gjord denna delikata pastarätt. Genom att använda smaksatt creme fraiche så behöver man knapt tänka på kryddnigen, det är bara att gojsa ihop allting. Perfekt mat att göra en halvgrå onsdagskväll när orken och energin ej ligger på topp!
Pasta med tomat och basilikasås 3 port:
1 fp bacon
1 burk creme fraiche Tomat & Basilika
3 msk matlagningsgrädde
1 röd paprika
cayennepeppar
salt & peppar
3 port fullkornspasta
Skär bacon i mindre bitar och stek dem i en het panna. Låt fettet rinna av på hushålspapper. Lägg tillbaka i pannan, ha i fraichen, grädde, cayennepeppar, hackad paprika, salt och peppar. Låt allting koka upp snabbt, tag sedan av pannan från den varma plattan. Rör i den kokta pastan. Servera genast med lite god sallad till.
Foto: Linneas Skafferi
Kommentarer
Postat av: Karin
vad gott... något sådant blir det nog ikväll:)
Postat av: Elina
Oj, det måste jag testa ! :D
Postat av: Sara
Snabb mat när den är som bäst!
Postat av: Jennie
Första gången jag besöker din blogg, men jag kommer garanterat tillbaka! Bilderna och recepten får det att vattnas i munnen...
Postat av: Ida
hej linnea
kika gärna in i min nystartade matblogg! =)
//i
Postat av: Filibabba
åh så gott! =)
Postat av: Carro
Vad krämigt och gott det såg ut ! :)
Trackback