Temligen gott!

Någon som många förknippar med semlor är dektektiven Ture Sventon, men han åt temlor året runt som han förvarade i sin temelburk när han var på resande fot. Nog skulle jag kanske tröttna på dessa bakverk om man hade tillgång till dem alltid, men en eller två gånger så här års kan de vara gott!
Så passa nu på i morgon att fira lite extra, det kan vi behöva i februarimörkret!
Vi får fira imorgon med extra mycket av kaffe & semlor
Villken härlig blogg du har, så våraktig!!!!
Jag kan äta två semlor (i vanlig storlek) utan att må dåligt efteråt! haha, fast sen får man ångest för att man proppat i sig så.
Massor av härliga inlägg och inspirerande recept.
Jag har bakat jättegoda semlor från Anna Skippers recept. Nyttiga (?) men framförallt superfluffiga och fina. Kolla gärna in det receptet hon har om du ska till och baka imorogn :-) //Jellon
Åh, hej! Ett tips angående semlor som inte är nytt men så himla gott - använd saffran i degen. Mmmm. Jag undrar i vilket program du gör dina fina kollage? Grymma recept, förresten!
Till fettistagen så hör ju nämligen bruna bönor och stekt fläsk till oxå, men det är ingen favorit hos oss då äter jag hellre semlan.
//T
Höll nästan på att missa det idag :)