Matbloggstoppen


Lite variation..

Till kvällen var det planerat att pannkakor och ärtsoppa skulle få stå som middag. Men då det tröt på äggfronten så fick jag tänka om.

I frysen fans det färska (fast frusna) lasagneplattor, i kylen keso och i skafferiet krossade tomater= Lasagne.

Men det är ju som sagt kul att variera sig något så istället för det vanliga receptet jag alltid (någolunda) följer så blev resultatet detta:

Vegetarisk Chillilasagne á la Linnéa

1 fp färska lasagneplattor
1 fp korssade tomater.
1 gul lök
1 stor burk Keso
1 liten chillifrukt
1 burk champinjoner
Salt & Peppar
Ev. ost

Bryn löken i en kastrull, slå på krossade tomater, låt puttra lite. Stek undertiden svamp och chilli i en stekpanna. Vänd ner svamp, chilli och hela Kesoburken i tomatblandningen.
Varva sedan tomat-kesoblanding och lasagneplattor. Ha eventuelt på ett lager ost som avslutning.

Grädda i 175 grader i ca 20 min eller tills osten fått färg.

Servera med rivna morötter!


173971-27



I "orginalreceptet" skall de krossade tomaterna vara smaksatta med basilika och det skall inte vara någon chilli i. Detta är ett något mer barnvänligt alternativ då det inte blir så starkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback