Tacolasagne

Här kommer ett recept som jag ofta använder mig av när jag gör lasagne. Den går att variera i det oändliga, tag det du har hemma! Med färska lasagneplattor behöver den bara stå i ugnen i ca 15 minuter.
1 fp färska lasagneplattor
1 fp krossade tomater
purjolök
1 fp Keso
1 påse tacokrydda
ca 2 dl ost
Skär purjolöken och fräs den i en kastrull. Häll i de krossade tomaterna och låt koka upp. Tillsätt tacokryddan och låt puttra på svag värme några minuter. Salta och peppra.
Skär lasagnen i lagom stora skivor. Varva tomatsåsen, Keso och lasagneplattor. Avsluta med den rivna osten. Grädda i ca 200 grader i 15-20 minuter.
Servera med en god sallad och tacochips!
(eget collage med bild från google)
Kommentarer
Postat av: mammsen
Den här smakvarinetn ska vi också testa!! Verkar jätte gott!
Postat av: Helena
Mums, måste testas i veckan. Tror helt klart att detta kan bli en fvorit här hemma hos stora & små! :)
Postat av: Linnéa
Mor: Bra att ni börjar laga mat igen.. Tonårsfasoner;) Hoppas helgen i Sälen eller var ni nu är blir trevlig!
Helena: Ja det var riktigt gott. Vill man går det ju bra att bryna köttfärs och ha i! Nu hade inte jag någon tinad så de fick bli vegetarisk.
'
Linnéa
Trackback