Biff

Idag blev det en enkel med ack så god söndagsmiddag som tillagades och serverades hemma hos oss. En enkel biffgryta med ris!
3 skivor biff
1 fp matlagningsgrädde
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
2 dl lätt cream fraiche
½ msk dragon
1 msk basilika
2 msk oregano
örtsalt & peppar
Skär biffen i bitar och stek på hög värme tillsammans med den finhackade löken.
Salta och peppra rikligt. Slå på grädden och fraichen. Pressa i vitlöksklyftan. Smula i kryddorna och låt småputtra på svagvärme i ca 5 minuter.
Servera med ris och kokt brocoli.
1 fp matlagningsgrädde
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
2 dl lätt cream fraiche
½ msk dragon
1 msk basilika
2 msk oregano
örtsalt & peppar
Skär biffen i bitar och stek på hög värme tillsammans med den finhackade löken.
Salta och peppra rikligt. Slå på grädden och fraichen. Pressa i vitlöksklyftan. Smula i kryddorna och låt småputtra på svagvärme i ca 5 minuter.
Servera med ris och kokt brocoli.
Kommentarer
Postat av: Malin A
Det verkar smaskigt.
Postat av: Linnéa
Ja det var det verkligen!
Trackback