Marinad

I veckan som var gjorde jag en helt fantastiskt god (och väldigt enkel!) marinad. Vi grillade både filéer och klubbor, för att de var vad som fanns i frysen, men det går ju lika bra med vilken del av kycklingen som man helst föredrar. Till detta åt vi röran jag skrev om tidigare, ugnsbakad potatis, grönsallad och grillad halloumiost. Riktigt mumsigt!
ca 4 msk soya
drygt ½ dl olivolja
1 vitlöksklyfta
2 msk fryst hackad basilika
2 tsk honung
salt& peppar
Gör så här:
Rör samman olja, soya, basilika, salt och peppar. Skala och pressa i vitlöken. Lägg kycklingen i marinaden och låt dra en timme innan den skall grillas.
Kommentarer
Postat av: Linnea
Älskade unge :) detta var också en toppengod middag!!
kram mamman
Postat av: Madelene
ser riktigt gott ut!
Postat av: sari
åååååh....så gott
Postat av: Sari
shit pommefrite vad det ser gott ut
Trackback