Matbloggstoppen


Nytt, nytt, nytt

 

Ingen har väl missat att inredningstidningen Lantliv lanserar sin nya mattidning, Lantliv Mat & Vin? Idag stog den där i tidningshyllan och jag kunde inte motstå frestelsen så nu ligger den på mitt vardagsrumsbord och bara väntar på att bli läst. Jag har inte ens bläddrat igenom den än men jag ser med spänning fram emot det.

Jag hoppas verkligen mycket på den här tidningen och att den kommer skänka mig massor av inspiration framöver!

 

Vilka mattidningar läser du helst?


Kommentarer
Postat av: Louise B

Jag prenumererar på Elle mat & vin och Allt om mat. Läser även Icas buffe och Coops mersmak :)

2010-03-23 @ 17:01:13
Postat av: Nathalie

Berätta sen om den fick godkänt :)

Postat av: Jessica A

Vad spännande! Du måste recensera den sen... själv är jag lite beroende av tidningar & recept.Prenumererar på Elle mat & vin, Allt om mat & Matmagasinet men läser även alla Buffé och en hel del recept på nätet...

2010-03-23 @ 18:06:13
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Genom att bara titta på utsidan verkar det vara en toppen-tidning!! Jag gillar Laga Lätt! Hittar mycket rolig inspieration i den som itne är för avancerat!!

2010-03-24 @ 21:00:53
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag älskar ELLE Mat & Vin, tror nästan jag ska börja prenumerera på den. Sist jag och några kompisar var i mataffären tillsammans drogs vi till ELLEs påsknummer och stod och bläddrade igenom hela. Butiksbiträdet blev måttligt glad, haha ;)

2010-03-24 @ 22:30:41
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!Va med och TÄVLA om ett par microgrepp-vantar från nyttadesign i min blogg!! http://www.annatipsar.blogg.seLycka till! :)Tack för en mycket läsvärd blogg!

/Anna

2010-03-25 @ 15:11:38
URL: http://annatipsar.blogg.se/
Postat av: Tara

Jag läser mest Laga Lätt och Allt om mat, men köper också vissa nummer Elle mat & vin. Kanske Lantliv blir en nyy favorit? :)

2010-03-25 @ 17:08:38
URL: http://tortelina.blogg.se/
Postat av: Ulrica

Jag gillar den svenska Elle Mat & Vin. Dessutom så har jag vågat mig på att börja köpa Donna Hay's Magazine och Jamie's Magazine. Båda är helt fantastiska och jag tycker att det är synd att vi i Sverige inte har fler av samma kalliber. Det är som sagt Elle Mat & Vin i så fall.Tack för en härlig blogg./Ulrica

2010-04-25 @ 18:16:16
URL: http://sotttillsalt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback