Matbloggstoppen


Grodd!

image430

Alla har säkert odlat groddar någon gång, jag tror att vi till och med gjorde det på dagis när jag var liten. Nu har Lord Nelson kommit med en ny serie frön för groddning, PrimoVitamino, där det bland annat ingår de klassiska alfalfa groddarna, smörgåskrasse, rödisgroddar och groddar från mungbönor.   Hur man gör kan ni läsa i collaget ovanför.
Dessa små groddar är riktigt nyttiga och innehåller både B-vitaminer, vitamin C, järn, zink och magnesium. Perfekt att ha på smörgåsen eller i sallad. Både rädisgroddarna, mungbönor och bockhornsklövern passar utmärkt att ha i wookrätter, soppa och grytor.

Så ge dig iväg till närmaste trädgårdshandel och införskaffa dig en groddbox och lite frö! Ett perfekt projekt att pyssla med mörka februaridagar!

(eget collage med bild från Lord Nelson)

Kommentarer
Postat av: Karin

det är så gott att ha på smörgås:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback