Matbloggstoppen


På önskelistan...


Sedan jag flyttade hemmifån har det alltid varit något med de kök jag haft. Det första hadde galet röda luckor som jag lärde mig att älska men där fick man hålla sig i en viss färgskala för att det inte skulle bli för mycket. När det var dags att uppgradera utrymmet och vi flyttade till större lägenhet fick vi ett sånt där hemskt 60-tals kök, ni vet smalt, trångt och väldigt träigt. Köket fungerade, men mycket mer än så var det inte!
Sedan bar det av ut på landet till ett stort bondkök. Det var stort och rymmligt, dock var köksluckorna hemskt mossgröna, kaklet lika så.
Men nu äntligen har jag ett kök där jag helt själv kan välja vilka färger jag skall ha utan att behöva ta hänsyn till något för röda luckor, alldelens för träiga luckor eller galet mossgröna luckor. Som det är idag går köket i vitt och grått vilket jag tycker är perfekt att utgå ifrån.

Till mitt lilla projekt var Bagaren & Kocken snälla och lånade ut massor av rekvisita. Där i bland de underbara burkarna ni ser ovan. De är helt fantastiska i färgen och skulle verkligen liva upp mitt kök. Ett par snygga slickepottar skulle även de förgylla min vardag.  Sedan kommer vi till det här med en Kitchen Aid. Ett kök är inte komplett utan en blänkande Kitchen Aid som står där på köksbänken och bara är tjusig. Så det är väl bara till att införskaffa en!

Så efter sex år med alldelens för mycket färg i köket längtar jag efter en vår i ljusa och skira färger!


Vad vill du uppdatera ditt kök med i vår?




Kollage med bilder från Bagaren & Kocken.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Tack snälla!



Jamen jag kan ju inte annat än hålla med dig om att ett kök är inte komplett utan en Kitchen aid!

Postat av: Filippas vita

Helt rätt, ett kök i vitt och grått är supersnyggt och håller i längden, jag har nämligen ett själv :-)



Velade fram och tillbaka när jag skulle köpa en assistent, det blev inte en Kitchen Aid, vilket jag kan ångra ibland.



Gillar din blogg skarpt!



Kram Ulrica

2010-01-07 @ 00:07:35
URL: http://filippasvita.blogspot.com
Postat av: Helene

Vill också ha en Kitchen Aid. Inte för att jag har plats, men..... :)

2010-01-07 @ 06:14:28
Postat av: NIna

Ååååå så fina saker. Jag vill OXÅ ha

2010-01-07 @ 07:48:03
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag är himla sugen på en Kitchen Aid med, men en röd. Velat lite fram och tillbaka för det finns så många fina färger.

2010-01-07 @ 07:58:16
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/
Postat av: Catherine

I mitt lägenhet har jag fått min kök ny renoverad så nu har jag en helt underbar kök så nu har jag börjat uppdatera min kök så min kök går i vit, rosa , lite silver. Jag har alltid drömt om att ha rosa Kitchen aid men vi får se om en dyker upp i mitt kök.

2010-01-07 @ 08:14:21
URL: http://cattita.blogg.se/
Postat av: Sara

Själv har jag länge velat ha en Kitchen Aid och när vi gifte oss i höstas fick vi en i bröllopspresent. Den är så fin där den står på köksbänken och himla bra är den också!! Den är för övrigt turkos, vilket jag älskar! :) Så just nu behöver jag inget i mitt kök. Jo det skulle väl vara att flytta till vårat eget hus som vi är på väg att köpa nu. Flyttar 1 april och då får vi en lagom stort, nytt, fint och fräscht kök.

2010-01-07 @ 08:35:58
URL: http://fokuserad.net
Postat av: I Nadjas kök

Förstår precis vad du menar, hade många år knallgula köksluckor som nu har blivit vita. I vår ska jag ha mjuka pastellfärger i köket, underbart!

2010-01-07 @ 08:40:54
URL: http://www.nadjaskitchen.se
Postat av: Lisa

En Dualit elvisp!! Hoppas den inte dröjer allt för länge nu när köket fått en mini-makeover och blivit lite mer som vi vill ha det :)

2010-01-07 @ 08:54:13
Postat av: Matilda

jag vill också ha en kitchen aid !!!

2010-01-07 @ 09:10:28
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: Jenny J

En kitchen aid står högt på min önskelista. Jag har dock inte bestämt för vilken färg jag vill ha än, det finns några att välja på. Den turkosa är riktigt läcker. Annars önska jag mig ett nytt kök, men det får vänta några år till. :)

2010-01-07 @ 10:44:54
Postat av: Bakfia

en rosa kitchen aid vore ju inte helt fel! Och fina skålar att lägga upp allting i!

2010-01-07 @ 15:55:15
URL: http://bakfia.blogg.se/
Postat av: Danielle

Mitt kök ska iår (snart, snart!) definitivt uppdateras men en blänkande röd KitchenAid! Och så har jag precis bytt ut mitt köksbord från IKEA mot ett loppisfynd som vi målat vitt, det är helt underbart!

2010-01-07 @ 19:30:16
URL: http://heavenlycupcake.blogspot.com
Postat av: Sunie

Ja, ett nytt kök skulle inte vara så dumt. Just nu bor jag i lägenhet och har tyvärr inte det största huset. Har inte tillräckligt med arbetsyta så det känns lite trångt.

Och en kitchen aid har funnits på önskelistan sen jag gick kockutbildningen på gymnasiet. Använde ju typ såna dagligen där

2010-01-07 @ 19:40:55
URL: http://sunie.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Mia

En vit Kitchenaid står högst upp på min önskelista när det gäller köket. =)



2010-01-07 @ 21:38:05
URL: http://mammamiaskok.blogspot.com
Postat av: Katja

Ditt kök är underbart!!!



Jag vill byta skiva på ena bänken, riva bort den andra helt, dit med nya skåp och en matchande skiva med bara en diskho. Jag skulle kunna få en ny spis, men jag vill ha en gasspis och det får man inte så då kan det lika gärna vara. Eller... kanske jag ska be om en lite smalare spis, det är riktigt kasst med utrymme.

Sen behöver jag sätta upp ett par hyllor, för bl a kokböcker och eventuellt lite bilder, kanske några av våra!?!?!?



kram

2010-01-07 @ 23:17:43
URL: http://sthlmblues.blogspot.com
Postat av: Monika

Jag har alltid haft sån tur att ha möjligheten att renovera alla kök jag bott i, precis som jag vill ha det. Köket är ju det viktigaste i hemmet!



I vår måste jag byta ut min assistent, funderar på en Kitchen Aid el en Ankarsrum. Kan inte bestämma.. Kitchen Aid är ju så klassisk men tar så lite degvätska.



Och det blir att köpa en i New York när man åker tillbaka dit, där kostar dom ca 2 600 kr. Enorm skillnad!

2010-01-08 @ 07:29:18
URL: http://kakabaka.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vilken härlig blogg.. Jag har samlat på mig dina tidigare böcker och kommer fortsätta, enkla och helt fantastiska recept!! Jag gjorde också häromdagen en önskelista, och där finns också en Kitchen Aid och dessa snygga slickepottar från Bagaren och Kccken.. :)

2010-01-08 @ 08:30:32
URL: http://jennieshem.blogspot.com
Postat av: Sofie

Jag skulle nästan kunna dö för en Kitchen Aid... Men attans vad dyra dom är! :( Har kikat in på din blogg ett tag nu men inte lämnat någon kommentar förrän nu. Får verkligen jättemycket inspiration av dina inlägg och har testat flera av receptet. Supergott allting! Tjing! /Sofie

2010-01-08 @ 12:52:43
URL: http://soform.blogspot.com/
Postat av: L + 100 kg

Jag har en rosa kitchenaid:)

2010-01-08 @ 15:08:52
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: Ulrica

Vill bara säga att min rosa Kitchen Aid Assistent är det bästa (alla kategorier) jag köpt! En pastellklick i ett annars tråkigt hyresrättkök. Har även införskaffat burkarna från Rice som är superfina. MEN jag har upptäckt (efter att kvittona försvunnit ut med soporna) att nästan alla locken är för små och inte passar på burkarna. Så om ni ska köpa dom så kolla det med en gång. Verkligen jättetråkigt (och jag köpte 2 av varje). :(

2010-01-09 @ 11:23:50
Postat av: Tina

Jag fick min fina metallicröda ögonsten i examenspresent och du har helt rätt om Kitchen Aiden - den lyfter hela köket! Förutom utseendet är den verkligen så bra som det påstås - hur lätt som helst att knåda bröd- och kakdeg och att den samtidigt är vacker att se på skadar ju inte!

Tack för en fin blogg!

2010-01-15 @ 11:01:48
URL: http://nytinat.blogg.se/
Postat av: Martin

Dualit har nya färger på sina elvispar.. Nu kommer de i en fin glossy yta!



kolla in..

http://www.newhome.se/Dualit/Dualit_elvisp_blank_svart


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback