Matbloggstoppen


Firre

image181
Detta är vad som blev gårdagens middag. Jag är inte speciellt bra på att göra fisk, men ibland så måst man ju äta det med.
Eftersom vi nu snart genomlidit sista veckan innan lönen veckan så har det inte varit så välfyllt i skafferi och kyl. Veckans storhandling bestod av kattmat, kattsand, 2 L mjölk, margarin och ett 6-pack med ägg. Trotts att förutsättningarna inte var de bästa så blev det riktigt gott!

Detta behöver du:

1 pkt torsk
ca 3 dl mjölk ev lite mer
1 msk kaviar
några stänk fisksås
citron
gräslök
maizena
ris
fetaost
salt & peppar

Gör så här:

Koka ca 6 portioner ris.
Bred ut det färdigkokta riset i en ugnsform. Tärna fisken och tryck ner fiskkuberna i riset.
Blanda mjölk, kaviar, fisksås och maizenamjöl. Klipp över ordentligt med gräslök, salta och peppra rikligt.
Gratinera på 200 grader i ca 15 minuter. Tärna lite fetaost och ha över risblandningen precis innan sesrvering.
Servera med lite grönsaker!

(eget collage med egen bild)

Kommentarer
Postat av: Evasleva

Nya fiskrecept är alltid bra! idén med ris var ju jättebra. Det är svårt att göra fisk tycker jag. Lax är lätt att variera men allt den andra...

2007-05-28 @ 17:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback