Matbloggstoppen


Leila

image110

Leila är en tv kock jag inte riktigt lärt känna än. Jag vet inte om det har att göra med att hon bara syns en snabbis i TV4 Nyhetsmorgon eller vad det är. För någon vecka sedan när jag jobbade natt såg jag ett avsnitt av Leilas Mat på TV4+. Det var ju underbart! (har ju inte TV4+ hemma..)
Jag har efter det inte hunnit bekanta mig närmare med henne och hennes recept men jag skall göra ett försök tänkte jag. Mycket av det hon gör tilltalar mig, både i färg och form. Jag gillar verkligen hennes sätt att styla maten hon lagar! På hennes hemsida säger hon att syftet med matlagning är att inspirera och jag kan inte annat än att hålla med! Det är ju ett av mina syften med denna blogg. Att ge den där extra inspirationen en seg torsdagseftermiddag när det verkligen inte finns någon ork till matlagning!
Så nu blir det väl inte annat än att införskaffa hennes kokböcker och läsa allt vad jag kan! (går här hemma och trampar lite otåligt då Två systrars söta som jag beställde förra veckan inte kommit än!)


(eget collage med bilder från leila.se)



Kommentarer
Postat av: Helena

Jag är helt insnöad på Leila, så där på gränsen att det blir löjligt. Ett tag så läste jag hennes kokböcker varvat med Cecilias Fikastunder innan jag skulle sova. Jag har lugnat ner mig lite nu men så fort hon är på TV då sitter jag klistrad i soffan. Två systrars söta är även den en hit! :)

Ikväll är det Jamie! :)

Postat av: Linnéa

Två systrars söta låg och väntade på mig i fredags när jag kom hem från jobbet. Du kan ju bara gissa vad jag och lillasyster läst i helgen. Bläddrat fram och tillbaka, fram och tillbaka! Helt underbart! Beställde hem Leilas första kokbok i går kväll. Så den kommer nog under veckan!

Nu börjar Jamie om bara 8 minuter!! Längtat hela veckan!

2007-03-25 @ 20:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback