Matbloggstoppen


1:a juni

image192

Idag får vi vända blad på kalendern och helt plötsligt är vi inne i juni! Vart tog våren vägen? Sommaren är nu officiell, det är nu man ska sitta ute och äta fast det är svinkallt på kvällarna, strumporna har åkt längst in i garderoben och fram med badkläderna! Runt om i landets kyrkor börjar vi så smått höra ljuva toner från den blomstertid nu kommer, i denna ljuva sommarid och alla andra underbara sommar sånger. Det är nästan så jag ryser lite när jag tänker på känslan av att sitta där i kyrkbänken och veta att snart, snart är det efterlängtade sommarlovet här!
Ett annat säkert tecken här hemma i stan på att sommaren ligger i faggorna är att man kan se stora ansamlingar av ungdommar lite var stans under denna vecka. Det är nämligen den legendariska studentveckan nu! Igår var det brännvinsbrännbollen, idag champangefrukost, på söndag är det bal. Hur nästa vecka ser ut vet jag inte förutom att den stora studentdagen är på torsdag. Om jag kommer ihåg kanske jag lägger ut någon bild från min bal förra året. Det var så underbart att få sätta på sig balklänning och få håret fixat.

Ja, trotts att sommaren är här så jag dödstrött. Natten går nog till historien som en av de snurrigaste på jobbet så ikväll blir det en tripp ut till mamma och pappa. Bilden lastar vi full med pizza så ingen av oss behöver ställa sig vid spisen och laga mat. Så nu ska jag ta och krypa ner i soffan och smaska på några biscottis.

Jag önskar er alla en härlig helg och en skön start på sommaren!


(eget collage med bild rån lantlig design & inredning)

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken fin blogg du har!!
Får jag länka till dig?

Postat av: Molly

Ha en skön start på sommaren du med! Det är nästan skrämmande att hela maj redan är borta. Vart tog den månaden vägen? Suck...

2007-06-01 @ 18:24:24
URL: http://blogg.passagen.se/min.vardag
Postat av: Linnéa

Junitjej: Tackar så mycket! Självklart får du länka till mig!
Molly: Ja hela maj bara försvann! Jättekonstigt! Men nu är sommaren här så det är bara att njuta!

2007-06-02 @ 17:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback